Sæsonafslutning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gadstrup, den 16. maj 2021

 

Sæsonafslutning fredag, den 25. juni 2021, Trivsel 95 bowling

 

                                                     

 

Jubiiii vi skal holde sæsonens afslutningsfest fredag, den 25. juni 2021, kl. 13:00 til 18:00, i Reerslev Forsamlingshus

Tingstedvej 27, 2640 Hedehusene. Buslinie 224 kører fra Hedehusenes Station.

Der bliver serveret buffet og arrangementet koster 125 kr. pr. person.

Øl, sodavand, vin og snaps kan købes til fornuftige priser (vin pr. flaske 50 kr, øl 10 kr. og snaps og sodavand 5 kr.).

Der vil være kaffe, hyggeligt samvær og amerikansk lotteri.

Sidste tilmelding og betaling er tirsdag den 8. juni 2021 til Jonnie.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, og påhæng er meget velkommen.

Venlig hilsen

Festudvalget

 

Så oprandt dagen endelig, hvor vi kunne vinke farvel til CORONARESTRIKTIONER og sige VELKOMMEN til nye tider med socialt samvær og ikke sidde hver for sig, men være sammen – det fejrer vi så i dag i REERSLEV FORSAMLINGSHUS – godt nok som SÆSONAFSLUTNING – men optakten til nye tider i Bowlingklubben med liv og glade dage igen.

Derfor mødte vi alle festglade og forventningsfulde op til denne begivenhed, og vejret viste sig fra sin gode side med sol og varme.

Festudvalget havde dækket et dejligt festbord, og frokostbuffeten bød på det bedste af alt hvad hjertet kan begære til en festlig gensynsfrokost både for medlemmer og påhæng.

Formand UFFE bød velkommen og udtrykte glæde over, at så mange var mødt op til årets arrangementet og ønskede alle en rigtig dejlig dag. Jonnie supplerede med oplysninger om drikkevarer – nogle øl og vand var for gamle – udløbsdatoen var overskredet – vi havde jo ikke festet i lang tid – derfor var de GRATIS – ellers var der drikkevarer til fordelagtige priser.

Festudvalget lagde for med en fællessang om fejl og mangler ved vores kroppe, som efterhånden ikke er så smidige mere – den ramte plet hos de fleste af os – TAK for den…

 

Efter de første sildemadder startede ELSE og UFFE med at dele præmier ud til heldige vindere i forskellige kategorier. De startede med 9-pins-konkurrencen tirsdagen før og resultatet blev som følger:

Hos DAMERNE:

.

3. pladsen   Jonnie
2. pladsen   Connie
1. pladsen   Lene
Færrest kegler (trøstepræmie)   Lise

 

Hos HERRERNE:

3. pladsen   Uffe
2. pladsen   Steen J
1. pladsen   Ole Kønig
Færrest kegler (trøstepræmie)   Steen L

 

Herefter fulgte udlevering af præmier i PBA-turneringen 2020/21, hvor hold 2 og 3 vandt i rækkerne 2 og 3 således:

Hold 2 i række 2:

Ole

Jan

Steen J

Verner

Hold 3 i række 3:

Carl

Bjarne

Hanne

Lene

(reserve: Connie)

Begge hold bliver i de respektive rækker i næste PBA-sæson.

 

TILLYKKE til vinderne – GODT GÅET

Herefter overraskede Maiken og Uffe med en indlæg som fik os alle op på lakridserne – fællessang med go på – “Vi er alle i samme båd”. Som billederne viser er udstyret i orden og hvis nogen troede, de skulle have tage en slapper efter frokosten, så måtte de tro om igen. Den fik hele armen – alle var oppe på mærkerne og ingen holdt sig tilbage – TAK for et godt initiativ…

Efter frokosten tog vi hul på osten som bare kunne opfylde enhver ostespisers drøm – lidt men godt, vi var vist godt “forsynt” på dette tidspunkt.

Så fortsatte vi med kaffe og kage, og i dagens anledning fik vi jordbærtærter – hjemmebagt af RITA, som under coronaen fyldte 90 år. Er det ikke fantastisk med sådan en energi i den alder – hun er et livstykke – STORT TILLYKKE….

 

 

Sidste indslag i dagens underholdning var amerikansk lotteri – overskuddet går til et godt formål – VORES.

Salget af lodderne gik strygende og i løbet af kort tid var alle lodder solgt.

Lodtrækningerne begyndte – og der var mange – og de heldige vindere modtog gaver, som var helt ud over det sædvanlige – fantastisk flotte gaver – endnu en opsparing fra ikke afholdte arrangementer i coronaens tid – TILLYKE til de heldige vindere.  

Herefter beundrede vi hinandens gaver og hyggesnakkede rundt omkring ved bordet – vi var alle mætte og tilfredse – det havde været en fantastisk dag – for mange sikkert den første i meget laaaaang tid – så derfor

STOR TAK TIL FESTUDVALGET FOR EN FANTASTISK DAG og deres store engagement til glæde for os alle

og sidst, men ikke mindst  RIGTIG GOD SOMMER til jer alle og på gensyn i Hedelandshytten i august måned.