Sæsonstart

SÆSONSTART i HEDELANDSHYTTEN

Så gik starten på en ny bowlingsæson efter sommerferie og uden coronarestriktioner –  aktivitetsniveauet har stået på “standby” i over 1 år – nu tager vi hul på sæsonen for 2021/2022. 

Vi mødtes kl. 12.00 i HEDELANDSHYTTEN – som sædvanlig den 1. torsdag i august måned, og i år var dette 5. august 2021 – denne dag er altid startskuddet på den nye sæson.   

Vi medbragte selv forsyninger til gane og mave. Herefter fik vi kaffe og hjemmebagt kage, som Henny, Rita og Maiken stod for. 

 

 

Vejret fik os hurtigt i gang med udendørsaktiviteterne. Det flotteste solskinsvejr, hvor humøret også steg et par grader – en rigtig dejlig hyggedag med snak og grin.

 

 

Dartspillet blev heller ikke svigtet – det er en fast tradition, som vejret aldrig sætter en stopper for. Petanque er også en sikker vinder, når solen skinner.  

 

 

Gensynsglæden var stor – vi hyggede os i hinandens selskab resten af eftermiddagen. 

 

 

Det er som altid er fælles arrangement, så vi hjalp med de gøremål, som nu engang hører med, når vi er samlet i en lejet hytte. Vi skal rydde op efter os selv, så den er klar til de næste lejere. HYTTEN indeholder alle moderne faciliteter, så alt var hurtigt klaret og affaldet skaffet af vejen med de mange hænder til rådighed. 

Det var en rigtig dejlig dag, hvor bowling også denne gang var med på menuen, og som sædvanlig var det sociale samvær hovedmenuen på spisekortet.

Nu går vi over til den mere alvorlige del af festen…

GOD BOWLINGSÆSON…….

TAK TIL FESTUDVALGET FOR DERES KREATIVITET OG ENGAGEMENT